Airconditioning

De belangrijkste pijler van een comfortabele ruimte is het klimaat: de temperatuur en de luchtkwaliteit. Toch zijn veel ruimtes waar we veel tijd in doorbrengen niet geoptimaliseerd voor klimaatcontrole. Daarom helpen we u bij Peeters Airconditioning graag met deze uitdaging. Al ruim 25 jaar specialiseren we ons op het gebied van klimaatcontrole en airconditioning.

Neem contact op
Installatie
Vrijblijvende offerte
Duurzaamheid

Aanvullende diensten

Zonnepanelen

Volledig zelfvoorzienend zijn is het duurzaamheid ideaal. De eerste stap naar zelfvoorziening met betrekking tot energie is het installeren van zonnepanelen. Bij Peeters Airconditioning helpen we je graag met deze mooie stap richting een duurzame toekomst. We bieden advies, installatie en onderhoud.

Lees meer

Isolatie

Een duurzaam huis begint bij de isolatie. Een simpele feit, maar voor veel mensen kan het isoleren van hun huis nogal overweldigend zijn. Veel mensen komen voor veel vragen te staan wanneer ze aan de isolatie van hun huis willen beginnen. Voor al je vragen omtrent isolatie kun je bij ons terecht.

Lees meer

Dit is wat mensen vinden

Erg tevreden!

Peeters airconditioning heeft bij ons een Daikin airconditioner geïnstalleerd. Bart geeft een gedegen advies vooraf, werkt erg netjes en komt zijn afspraken na. Ook qua prijs is hij concurrerend. Ik kan iedereen aanbevelen hier zijn airco te kopen; wij zijn erg tevreden!

Erg tevreden!
Kappel, Maasbree
Particulier

Echte aanrader

Goed advies, klantgericht, vriendelijk en deskundig. Bart heeft passie in zijn werk. Inmiddels enkele kennissen ook aanbevolen naar Peeters Airco. Echte aanrader.

Echte aanrader
Holtackers, Baarlo
Particulier

Werken zeer netjes!

We wilden lange tijd airco. Via via bij Peeters Airconditioning terecht gekomen. Zijn eerst komen kijken en ons van goed advies voorzien. Kregen de offerte. Waren daar content mee. Ze zijn komen installeren. Twee stuks slaapkamer plus woonkamer. Werken zeer netjes! Ben ook heel tevreden over Peeters Airconditioning. Kom ik nog tegenwoordig weinig tegen bij bedrijven goed en correct! Maar Peeters is goed bezig!! Ik heb tot nu toe nog geen verwarming aangehad. De airco verwarmd mijn huiskamer goed. Plus energiezuinig. En van de zomer lekker koel . Ben een zeer tevreden klant!!

Werken zeer netjes!
Joke, Grubbevorst
Particulier