Zonnepanelen

Volledig zelfvoorzienend zijn is het duurzaamheidsideaal. De eerste stap naar zelfvoorziening met betrekking tot energie is het installeren van zonnepanelen. Door te investeren in zonnepanelen verzekert u uzelf van gegarandeerde energievoorziening in de toekomst. Bij Peeters Airconditioning helpen we u graag met deze mooie stap richting een duurzame toekomst. We bieden advies, installatie en onderhoud omtrent zonnepanelen.

Neem contact op
Installatie
Vrijblijvende offerte
Duurzaamheid

Aanvullende diensten

Airconditioning

We helpen u graag met advies, installatie en onderhoud van uw airconditioningsystemen. Airconditioning is namelijk de sleutel tot een comfortabel klimaat in uw favoriete ruimte. We werpen graag onze blik op uw specifieke situatie om te kijken hoe we u het beste kunnen helpen.

Lees meer

Isolatie

Een duurzaam huis begint bij de isolatie. Een simpel feit, maar voor veel mensen kan het isoleren van hun huis nogal overweldigend zijn. Vaak is spouwmuur isolatie een van de meest vooraanstaande isolaties die gedaan worden. Voor al uw vragen omtrent spouwmuurisolatie kunt u dan ook bij ons terecht.

Lees meer

Dit is wat mensen vinden

Erg tevreden!

Peeters airconditioning heeft bij ons een Daikin airconditioner geïnstalleerd. Bart geeft een gedegen advies vooraf, werkt erg netjes en komt zijn afspraken na. Ook qua prijs is hij concurrerend. Ik kan iedereen aanbevelen hier zijn airco te kopen; wij zijn erg tevreden!

Erg tevreden!
Kappel, Maasbree
Particulier

Echte aanrader

Goed advies, klantgericht, vriendelijk en deskundig. Bart heeft passie in zijn werk. Inmiddels enkele kennissen ook aanbevolen naar Peeters Airco. Echte aanrader.

Echte aanrader
Holtackers, Baarlo
Particulier

Werken zeer netjes!

We wilden lange tijd airco. Via via bij Peeters Airconditioning terecht gekomen. Zijn eerst komen kijken en ons van goed advies voorzien. Kregen de offerte. Waren daar content mee. Ze zijn komen installeren. Twee stuks slaapkamer plus woonkamer. Werken zeer netjes! Ben ook heel tevreden over Peeters Airconditioning. Kom ik nog tegenwoordig weinig tegen bij bedrijven goed en correct! Maar Peeters is goed bezig!! Ik heb tot nu toe nog geen verwarming aangehad. De airco verwarmd mijn huiskamer goed. Plus energiezuinig. En van de zomer lekker koel . Ben een zeer tevreden klant!!

Werken zeer netjes!
Joke, Grubbevorst
Particulier