Isolatie

De meeste woningen die zijn gebouwd tussen 1925 en 1975 hebben een spouwmuur. Spouwmuren zijn twee muren met een spleet ertussen. De spleet wordt ook wel de spouw genoemd. Wanneer deze muur niet is geïsoleerd, betekent dit dat er tussen de spouw (spleet) een lege ruimte zit waar koude lucht tussen kan komen. Door middel van muurisolatie kunt u deze spouw laten opvullen, waardoor er minder koude lucht tussen de muren kan komen, en er dus automatisch ook minder koude lucht naar binnen kan. Uit onderzoek blijkt dat u zo’n 25% kan besparen op uw energierekening door middel van een muurisolatie.

Neem contact op
Spouwmuurisolatie
Dakisolatie
Vloerisolatie

Aanvullende diensten

Airconditioning

We helpen u graag met advies, installatie en onderhoud van uw airconditioningsystemen. Airconditioning is namelijk de sleutel tot een comfortabel klimaat in uw favoriete ruimte. We werpen graag onze blik op uw specifieke situatie om te kijken hoe we u het beste kunnen helpen.

Lees meer

Zonnepanelen

Volledig zelfvoorzienend zijn is het duurzaamheidsideaal. De eerste stap naar zelfvoorziening met betrekking tot energie is het installeren van zonnepanelen. Bij Peeters Airconditioning helpen we u graag met deze mooie stap richting een duurzame toekomst. We bieden advies, installatie en onderhoud.

Lees meer

Hoe gaan wij te werk

Het isoleren van uw spouwmuur start bij Peeters altijd eerst met een gevelinspectie. Daarna gaan we over tot het boren van gaten op verschillende plekken kruispunten in de voeg. Het boorpatroon dat we hanteren zorgt voor een optimale verdeling van isolatie materiaal in uw spouwmuur. Het isolatiemateriaal dat wij gebruiken is glaswol. Glaswol is een duurzaam materiaal dat voor 80 procent bestaat uit gerecycled glas en voor 20 procent uit zand. Het glaswol wordt met een speciale inblaasmachine in de muur geïnjecteerd. Nadat de spouwmuur gevuld is, worden de voegen weer netjes opnieuw gevoegd. Hierbij letten we zorgvuldig op de voegkleur, zodat deze mooi overeenkomt met de voegkleur van uw woning.

Dit is wat mensen vinden

Erg tevreden!

Peeters airconditioning heeft bij ons een Daikin airconditioner geïnstalleerd. Bart geeft een gedegen advies vooraf, werkt erg netjes en komt zijn afspraken na. Ook qua prijs is hij concurrerend. Ik kan iedereen aanbevelen hier zijn airco te kopen; wij zijn erg tevreden!

Erg tevreden!
Kappel, Maasbree
Particulier

Echte aanrader

Goed advies, klantgericht, vriendelijk en deskundig. Bart heeft passie in zijn werk. Inmiddels enkele kennissen ook aanbevolen naar Peeters Airco. Echte aanrader.

Echte aanrader
Holtackers, Baarlo
Particulier

Werken zeer netjes!

We wilden lange tijd airco. Via via bij Peeters Airconditioning terecht gekomen. Zijn eerst komen kijken en ons van goed advies voorzien. Kregen de offerte. Waren daar content mee. Ze zijn komen installeren. Twee stuks slaapkamer plus woonkamer. Werken zeer netjes! Ben ook heel tevreden over Peeters Airconditioning. Kom ik nog tegenwoordig weinig tegen bij bedrijven goed en correct! Maar Peeters is goed bezig!! Ik heb tot nu toe nog geen verwarming aangehad. De airco verwarmd mijn huiskamer goed. Plus energiezuinig. En van de zomer lekker koel . Ben een zeer tevreden klant!!

Werken zeer netjes!
Joke, Grubbevorst
Particulier