Over Peeters Airconditioning

Peeters Airconditioning is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het adviseren, installeren, repareren en onderhouden van airconditioning systemen. We garanderen kwaliteit doordat we uitsluitend met de beste merken werken, zoals Daikin, Toshiba en Mitsubishi. Onze medewerkers zijn hoog gekwalificeerde professionals met ruime ervaring. Klantgericht denken, het nakomen van onze afspraken en het leveren van kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Neem contact op
Advies op maat
Eerlijke prijzen
Geen lange wachtrijen

Aanvullende diensten

Airconditioning

We helpen u graag met advies, installatie en onderhoud van uw airconditioningsystemen. Airconditioning is namelijk de sleutel tot een comfortabel klimaat in uw favoriete ruimte. We werpen graag onze blik op uw specifieke situatie om te kijken hoe we u het beste kunnen helpen.

Lees meer

Isolatie

Een duurzaam huis begint bij de isolatie. Een simpel feit, maar voor veel mensen kan het isoleren van hun huis nogal overweldigend zijn. Vaak is spouwmuur isolatie een van de meest vooraanstaande isolaties die gedaan worden. Voor al uw vragen omtrent spouwmuurisolatie kunt u dan ook bij ons terecht.

Lees meer

Het verhaal achter Peeters Airconditioning

Mijn naam is Bart Peeters. Met ruim 25 jaar ervaring in de koel- en warmtetechniek ben ik uw vakspecialist voor de installatie en het onderhoud van airconditioning en warmtepompen. Daarbij zet ik hoog in op het gebruik van kwaliteitsvolle materialen en energiezuinige technieken. In nauwe samenwerking met u realiseer ik uw volledige project van A tot Z. De vele referenties en tevreden klanten spreken voor zich.

Een selectie van ons werk

Dit is wat mensen vinden

Erg tevreden!

Peeters airconditioning heeft bij ons een Daikin airconditioner geïnstalleerd. Bart geeft een gedegen advies vooraf, werkt erg netjes en komt zijn afspraken na. Ook qua prijs is hij concurrerend. Ik kan iedereen aanbevelen hier zijn airco te kopen; wij zijn erg tevreden!

Erg tevreden!
Kappel, Maasbree
Particulier

Echte aanrader

Goed advies, klantgericht, vriendelijk en deskundig. Bart heeft passie in zijn werk. Inmiddels enkele kennissen ook aanbevolen naar Peeters Airco. Echte aanrader.

Echte aanrader
Holtackers, Baarlo
Particulier

Werken zeer netjes!

We wilden lange tijd airco. Via via bij Peeters Airconditioning terecht gekomen. Zijn eerst komen kijken en ons van goed advies voorzien. Kregen de offerte. Waren daar content mee. Ze zijn komen installeren. Twee stuks slaapkamer plus woonkamer. Werken zeer netjes! Ben ook heel tevreden over Peeters Airconditioning. Kom ik nog tegenwoordig weinig tegen bij bedrijven goed en correct! Maar Peeters is goed bezig!! Ik heb tot nu toe nog geen verwarming aangehad. De airco verwarmd mijn huiskamer goed. Plus energiezuinig. En van de zomer lekker koel . Ben een zeer tevreden klant!!

Werken zeer netjes!
Joke, Grubbevorst
Particulier